Het tijdperk van de schorpioen

Korte inhoud

‘Mocht je wel weg?’ vroeg ik.
‘Jij riep me,’ zei Erie rustig.
Ik werd ineens verlegen. ‘Ben je alleen voor mij gekomen?’
Ik ben gekomen om jou te helpen, Stella. Je hebt nog nooit zoiets moeilijks gedaan.’
Ik staarde Erie nieuwsgierig aan. ‘Waar heb je het over?’
‘Over jouw meesterproef,’ zei Erie.
Dit is het derde en laatste boek over Stella en de Kroonverhalen (dat los van de vorige twee delen gelezen kan worden). Ga mee het oerwoud in met Stella en Erie en beleef een bloedstollend maar ook prachtig avontuur. Ontmoet de rare wetenschapper meneer Willibrord en de stoere Marco die niet gelooft in Kroonverhalen. Luister naar de roep van de druppelvogel en het schreeuwen van de brulapen, maar PAS OP voor de beet van de zilveren schorpioen. Hij is dichterbij dan je denkt.

De allerleukste fanmail

‘Ik heb met veel plezier u boek gelezen en het zou me verbazen als het niet op zijn minst de gouden griffel zou krijgen. Het is zeer geschikt want ik lees ontzettend veel en u boek had ik in een dikke vijf uur uit. Prachtig hoor en goed voor je brein…’  (Zyno, 13 jaar)

2 reacties op “Het tijdperk van de schorpioen”

Hoi! Dit is Julia, 22 jaar oud. Ik kan me nog ontzettend goed herinneren dat ik deze serie las en compleet meegetrokken werd door de fantasie en mysterie. In mijn herinnering is het af en toe redelijk duister en serieus voor een kinderboek, misschien dat het daarom zoveel indruk gemaakt heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *