Anna’s angels

Mijn moeder vertelde mij verhalen, ik ben opgegroeid omringd door boeken. Toen kreeg ik zelf drie dochters die ik vanaf hun geboorte op mijn beurt verhalen heb verteld. Hier zit ik ze voor te lezen bij het kampvuur. Want ook toen we jaren in een Landrover woonden en amper spullen bij ons hadden, waren er als door een wonder altijd boeken.
Mijn moeders naam is Maria, mijn dochters zijn Bloem, Chaia Maria en Dunya Suzanna. De verhalen in deze vrouwelijke lijn vormen een bron die nooit opdroogt, en alleen maar overvloediger lijkt te worden. 

 

28 reacties op “Anna’s angels”

Het lijkt mij echt geweldig op zoveel te reizen, in Spanje te wonen, te kunnen duiken,…

Maar goed, als ik groot ben… Dan zal ik ook de wereld zien!

Groetjes!

Hallo Anna,

Ik ben acht jaar.
Ik ga mijn boek bespreking doen over Verboden te vliegen.
ik heet ook Fay en ik hou hem op jou verjaardag.
xxx Fay

Dan gaat het vast extra goed, Fay! Heel veel succes en stuur maar een mailtje hoe het gegaan is. Liefs, Anna

Heeey Anna van Praag,

U komt vrijdag bij ons op school dat vinden wij echt supercool!
Mogen wij dan een handtekening?
Hopelijk wel!

Groetjes Clair en Robin

Het is woensdagmiddag. Bo, mijn vriendin, is bij mij aan het spelen.
We gaan paardrijden. Want ik heb een eigen pony, zij heet Jumper. Bo en ik lopen naar Jumper. We borstelen hem dan leggen we het zadel op zijn rug. Dan lopen we naar de bak. Ik stap op. Ik ga van draf naar galop. Een poos later stopt Jumper opeens. Hij ziet iets in de verte. Ik stap af en zeg:Jumper wat zie je. Jumper hinnikt zacht. Ik zie ook wat in de verte lopen. Het is een gedaante, toen was hij weer weg.
Bo, Jumper en ik vonden het maar raar. Maar ik vond het ook wel weer spannend.

Groetjes Kristel

@Caro, de titel is er meestal meteen – of anders pas helemaal aan het eind. Bij Kom hier Rosa zong voordat ik begon dat liedje steeds in mijn hoofd. Dan zag ik van die meisjes met prinsessenjurken dansen in een kringetje. Daarna kreeg ik de titel nooit meer weg.
Suc6 met je boekverslag!

ik doe mijn boekbespreking over Kom hier Rosa,
ik heb een paar vragen:
hoe heet het dorpje in Spanje?
hoe lang woon je in Spanje (en waar in de buurt)?
wat heb je gedaan na de basisschool( vmbo/havo/ vwo)?

@ Ilse. Het dorpje bestaat niet, niet echt. Ik woon nu een kleine 4 jaar in Spanje, in de buurt van Granada. En heel lang geleden deed ik vwo (gymnasium), in Haarlem.
Laat maar weten hoe je boekbespreking ging. Je kunt ook mailen op annavanpraag@hotmail.com

hey Anna
ik doe mijn boekbesprekening over nooit meer lief en vroeg me af of buitenwijk en de amerikavaart echt bestaan. En hoe ziet Joni er in jouw fantasie uit?
Ik had het boek nogal is gelezen en het was me heel goed bijgebleven vooral haar schuldgevoelens en omdat ze geen reden heeft voor haar daden behalve er bijhoren en ik denk dat dit in het echte leven ook zo is.
Groetjes Annabel

Ik denk dat ook Annabel!
De Amerikvaaart ligt in Schalkwijk, dat is een buitenwijk van Haarlem en daar heb ik zelf ook gewoond.
Hoe denk jij zelf dat Joni eruit ziet?
Liefs, Anna

Dankje voor het antwoord
hoe dat joni eruitziet ik denk heel gewoon niet opvallend met misschien een iets grotere neus.
groetjes annabel

hallo Anna ik ben 13 en lees alleen maar jou boeken kom hier Rosa vind ik het mooist wil je nooit meer stoppen met schrijven wand jou boeken zijn zo mooi
xx pasquale

hey anna ik vind je boeken super leuk en ik zou willen vragen of je misschien wil vertellen waarom je het boek vossenjacht hebt geschreven maar ik heb het nog niet uit dus verklap niet te veel.
Gr. Isabelle

Ik wilde iets schrijven over discriminatie denk ik Isabelle. En over hoe fijn het is om ergens bij te horen, soms misschien wel een beetje té fijn…

hallo anna. ik vind je boeken heel leuk en ik wou misschien vragen waarom je het boek kom hier rosa hebt geschreven maar ik heb het nog niet uit dus verklap niet te veel oja en ik ben het zusje van isabelle dus we hebben bijna dezelfde vraag.
Gr.Sophie.
🙂

Heey ik ben Daphne ik ben 11 jaar met blond haar en groenen ogen. We zien je woensdag in de bieb.ik lees allemaal boeken van je. Echt vet.

heey anna ik ben nou een boek aan het lezen en die heet kom hier rosa als je dit leest stuur dan iets of tot volgende week woensdag in de bieb het boek is echt leuk ik ben bij bladzijde 64 owja je kinderen zijn echt schattig nou tot volgende week woensdag in de biek gr.demi je boeken zijn echt tof

(haha daphne,destiny en sophie wat grappig he)heey ik ben joni hgh???? ik kan niet wachten dat woensdag dan zien we jou in de bieb haha nou.. En ik vind het echt leuk dat ik en me broer erin zitten voor namen joni en jimmy)=>> doeii ik vind je boeken leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *