Categorieën
Verhalen van de berg

O wat een mooie nieuwe site…

Met dank aan de jongens van Bitman en ook aan mezelf omdat ik nu, na eerst al overgestapt te zijn naar Apple, ook nog moest leren hoe WordPress werkt. En als ik een soort taal afschuwelijk vind, dan is het wel computertaal. Maar nu wordt alles beter.

Wat ineens heel mooi tot zijn recht komt, zijn de verhalen van de Afrikareis (knop rechtsonder): heerlijk (in ieder geval voor mezelf) om doorheen te dwalen op een grauwe zondagmiddag.

Daarnaast kunnen jullie een RSS-feed nemen zodat je niet steeds hoeft te kijken of er iets nieuws staat. En, nog belangrijker, jullie kunnen hier reageren, en dat scheelt allerlei omwegen. Ik ben benieuwd!

13 reacties op “O wat een mooie nieuwe site…”

Super Anna! Mag ik de eerste zijn om je te feliciteren met je vernieuwde website?

Waar ik ook ben op de wereld, als de computers niet te traag zijn, dan moet ik toch af en toe even kijken en lezen waar Anna mee bezig is.

Succes met de mooie site.

Hallo Anna en familie , ik volg jullie al vanaf 2007 en geniet ontzettend van de foto’s en jullie wonen in Spanje ,het is nu een prachtige site geworden.
Gefeliciteerd. en de groeten van een ‘fan’

Ziet er echt heel mooi uit. Ik ga straks de Afrikareis bekijken. Volg je ook al een paar jaar! Koffiemoment van de ochtend als er weer een nieuw verhaal op je site staat!
Wat RSS-feed is weet ik niet. Je ziet het kan altijd nog erger:)
Lieve groet uit Den Haag.
Ella.

Hoi Anna
Deze site is inderdaad geweldig! Je kan nu dus ook makkelijker reageren~! Kan je dus nu ook steunen in je stukjes als je niet helemaal begrepen wordt!
Groeten uit koud Nederland!

Dank voor al jullie complimenten!
Nog even over RSS. Mbv een RSSreader-programma (bv google reader) kan je een abonnement nemen op dit blog. Dan krijg je bericht als ik er iets nieuws op heb gezet.

jaaaaa, Anna, wat een mooie site is dit geworden. En natuurlijk ging ik ook meteen weer bij je Afrikareis kijken en verlies me ook weer in je mooie verhalen en foto’s.
Wat leuk dat ik je straks ook weer ga zien in Amsterdam bij de OBALIVE. Heb er zin in en weet zeker dat je het heel goed gaat doen.
Liefs,
Astrid

Mooie aanleiding om nu eindelijk eens die rss reader app op mijn iPad te zetten. Dat is nu gelukt. Kom maar op met je nieuwe blogjes. Ik krijg nu vanzelf een berichtje als er iets nieuws is. Zo fijn !!
Het was erg leuk vanavond bij de OBA.
Liefs van ons allen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *