Categorieën
Verhalen van de berg

Pas op voor de creeps!

Deze leuke, frisse site wordt op dit moment bedolven onder een bombardement aan spam. Een beetje alsof je een mooi huisje hebt, fris geschilderd, en het staat voortdurend onder de graffiti. Daar kan ik wel van huilen! Dat snapt mijn oudste dochter (en zij alleen) gelukkig heel goed. Zij leest op dit moment GONE, een boek waarin aan de lopende band wordt gemoord, gemarteld en geroofd. ‘Dit is net zoiets als in GONE, mama. Weet je wat ik daar het ergste vond? Dat de coyotes de creche binnenvielen, de enige plek die fijn was en goed, en dat ze daar tegen de wiegjes pisten.’
In ieder geval maar even niet klikken op de reacties en zelf ook niet reageren tot mijn digihelden dit hebben opgelost, ok?
En ik blog natuurlijk wel gewoon stug door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *