Categorieën
Verhalen van de berg

Proudly presents

‘Een mooi boek over een bijzondere vriendschap. Je kunt met een gerust hart op reis gaan.’
Daar is ie dan, het mailtje waar ik zo ongeveer elk uur naar uit zat te kijken!

Dat de laatste versie evenwichtiger is geworden en dat alles nu op zijn plaats valt. Dat schrijft de uitgever. En hij schrijft ook nog ‘chapeau!’  (mag ik dat herhalen? Ja dat mag. Op je eigen blog mag je opscheppen zoveel je wilt).
‘Ben je blij?’  vraagt mijn dochter. Want ik staar een beetje wezenloos naar het scherm.
Het is vooral gek. ‘Ik wil mijn boek terug,’  zeg ik tegen Bloem – die  nu op haar beurt glazig begint te kijken. Maar ik vind het zo raar dat het toch ineens af is, na twintig maanden keihard schrijven.
Ik drink een paar glazen wijn achter elkaar, maar daar word ik alleen maar slomer van. ‘Hoera!’  sms-t Ilco uit Nederland en ik denk: o ja. En dan val ik zomaar op de bank in slaap.
‘Drie dagen wennen aan het idee en dan  sluipt de rust en blijdschap binnen,’  zegt schrijfvriendin Jowi wijs.
Goed, ik had me dit moment met meer tromgeroffel voorgesteld, maar hier is ze dan, mijn veertiende boek, mijn lieveling. Vanaf september in de winkel:

11 reacties op “Proudly presents”

Gefeliciteerd, wat een mooie voorkant. ben zo benieuwd, zeker na ons heerlijke verblijf bij jou, Ilco en jullie mooie dochters.
Soraya en ik dragen de bloemen van de Malaga Feria zodra de zon doorkomt…hopelijk snel weer.
veel plezier ook op jullie reis

Hoop niet dat ik iemand hier overval maar wil graag in contact komen met petra stienen….zoek naar mailadressen op internet maar kan het niet vinden….
Ik heb een warm hart voor Egypte en vertrek 11 oktober voor 4 maanden naar Cairo naar adoptiegezin wat ik daar heb en wil er als vrijwilligster ook wat gaan betekenen voor vrouwen daar ….hoop dat jullie mij helpen willen of kunnen

een glimlach uit egmond aan zee
Marianne

Wat een geluk dat er nog schrijvers zijn die hun ziel en zaligheid in kinderboeken stoppen. Het boek ziet er in elk geval al prachtig uit, gefeliciteerd!
Twintig maanden werk zonder dat je weet of je er wat mee gaat verdienen, grote klasse.

Wat een geweldig mooie voorkant!!! Ik wil het ook lezen en verheug me nu al helemaal gek!!
Fijne reis lieve, stoere vriendin!!

Geweldig, echt zo goed!!!! Herken je reactie, ja al dat harde werken en dan dit. Dat genieten en de trots komt, in hapjes, schokjes, brokjes en hopelijk nog heeel lang.
Dit boek is er. En gaat nooit meer weg.
Meer hoeft er niet gezegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *