Categorieën
Verhalen van de berg

Uitnodiging!

Zin! Om te vieren voor het voorbij is. Het leven, de lente. Maar vooral: een nieuw boek!

Terwijl ik rustig doorploeter aan wat ooit wel eens een roman zal worden (dit woord komt van mijn uitgever, ik oefen erop), vlucht ik af en toe in sprookjes of – in dit geval- een prentenboek.
Te groot voor op schoot is geboren op facebook. Ik reageerde op een post van een mij onbekende illustratrice over een onvergetelijke juf. ‘Maar waarom mocht ik toch nooit bij haar op schoot?’ We filosofeerden er vrolijk op door, wat eindigde met de vraag van Mylo Freeman (want die was het): ‘Boekje maken?’
Wat ik altijd zo graag wilde is eindelijk gelukt: echt SAMEN met iemand anders een boek maken. Te groot voor op schoot is een prentenboek voor kleuters.  Ik denk echt dat we elkaar hebben opgetild, Mylo en ik en dat we iets begonnen zijn wat nog geen einde heeft. En volgens mij zie je het in het boek terug: dat deugt gewoon. Maar kom het vooral zelf checken. Mylo en ik zijn zo trots dat we van de lancering een feestje gaan maken. Jullie mogen allemaal komen, en neem lekker veel kleine kinderen mee.

Uitnodiging

Boekhandel De Vries in Haarlem.
Donderdag 13 maart om 11 uur.
Dresscode: sixties/seventies (in de sfeer van het boek)
Als je komt zie je dit: taart en limonade, heel veel boeken, kindercabaretier Pieter Tiddens die het boek voorleest, Mylo die tekent en ik die er blij tussendoor huppel.

2 reacties op “Uitnodiging!”

Leuk, Anna. Ik hoorde vandaag van je schoonvader dat je binnenkort een boekpresentatie hebt. Hij kwam wat printers voor Masterpeace Congo halen en als oud buurmeisje uit de Duinoordstraat raakten we aan de praat. Ik kom zeker even kijken aan de overkant bij De Vries. Ik heb een atelier (interieurontwerp en maatwerk + DailyKids workshops) pal tegenover De Vries.
Tot dan en alvast veel succes met je boek.

Gr Singrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *