Categorieën
Verhalen van de berg

Golden lady

‘Ja, wen er maar aan, mijn tijd is gekomen. Ik heb me lang rustig gehouden op de achtergrond, maar nu is er geen ontkomen meer aan. Aan mij.’

‘A touch of rain and sunshine made the flower grow. Into a lovely smile that’s blooming.’ Deze tekst stond achttien jaar geleden op haar geboortekaartje. Golden Lady van Stevie Wonder is Bloems liedje.

Wander

Ze gaat cum laude afstuderen.Volgende week even wonen in Granada met haar vriend die speciaal voor haar hierheen komt. Eind van de maand naar Mallorca met alle Nederlandse eindexamenkids, trouwe vriendinnen van vroegere levens. Dan naar Amsterdam, werken op het strand of waar ze ook maar snel veel kan verdienen. Om vervolgens te gaan reizen met haar vriendin Karlijn, te beginnen met het carnaval in Rio en dan net zolang door tot het geld op is. Daarna misschien wel weer verder studeren aan de New York Film Academy of anders in Amsterdam, maar in ieder geval films regisseren want dat is haar droom. Niet voor niks laat ze deze maand op een verborgen plek een tattoo zetten uit Lord of the rings, haar lievelingsfilm: ‘Not all those who wander are lost.’
Achttien vandaag en ja, de wereld ligt aan haar voeten.

2 reacties op “Golden lady”

Van harte gefeliciteerd met jullie prachtige, stralende volwassen dochter! Voor haar, maar ook zeker voor jullie – de ouders – een MOMENT. We wensen Bloem en haar ouders die er mede voor hebben gezorgd dat ze is wie ze is, een gouden toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *