Categorieën
Verhalen van een Amsterdams leven

Slices of my life

Als het zo warm is en alle ramen open staan is het hier in de huizenblokken net de film Una Giornata Particolare maar dan in Amsterdam.

Moeders roepen naar kinderen die weer naar school moeten, iemand timmert een stukje aan een schutting, de Tourette-buurman hoest theatraal en ergens anders klinkt nu al dagen behoorlijk goed vioolspel.

Rijk

Laat uw leven sober zijn doch rijk aan feesten. Dat was de lijfspreuk van mijn grootvader, de oprichter van het Humanistisch Verbond. Na Texel probeer ik nu weer sober te leven, maar dan komen er weer leuke schrijversvrienden eten, of een ontploffend dinsdagdiner met heel veel heerlijke kinderen en vrijdag is alweer de galapremière van Film by the Sea, dus laat ik mijn koffer maar liggen. Texelse shirtjes eruit en erin: een groen glitterjurkje voor het feest met thema groen, mijn nieuwe coole broek voor als ik Arthur Japin ga interviewen en de galajurk die ik maanden geleden kocht maar die is te wijd, die moet ik nog even snel laten innemen. Want dat is er dus ook: nogal veel liefde tussen mij en mijn personal trainer omdat ik nog weer meer spiermassa heb gekregen, ik sta echt van mezelf te kijken.
Over liefde gesproken: wat doet die verloofde van mij het toch knap daar in Vlissingen, er komt echt een verrukkelijk festival aan: www.filmbythesea.nl.

Mijn bankrekening is wel weer wat leger geworden, zie ik. En dan valt me ook op wat ik jullie steeds vergeet te zeggen: de afrekening van Buy me a coffee. Dat is dat knopje hier naast mijn blog, voor de die hard fans. Het is best een gedoe want het moet met creditcard en dan weer via Stripe dus onderweg sneuvelt er zo best veel geld. Maar toch, zo leuk: elke maand wordt er meestal een paar euro koffiegeld op mijn rekening gestort. Waarvan ik dus altijd mezelf meteen op een fancy koffie trakteer, dank jullie wel!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *