Categorieën
Afrikareis

Een klas vol huilende meisjes

Welkom in het Internetcafe! Ga zitten zonder een woord te zeggen, tewijl je communiceert met mensen die er niet zijn. (Met dank aan de Blue Man Group)
Welkom in Duitsland…

We zijn nu nergens

We zijn weg en toch ook weer niet. 
Vanmorgen vertrokken we uit Durgerdam, uitgezwaaid door buren, vrienden, moeders, en de voltallige klas van Chaia. Nu heeft Chaia nogal veel vriendinnen in die klas en, geen idee wie er begon, maar op een gegeven moment stonden er alleen nog maar keihard huilende meisjes van acht. Het werd nog een heel spektakel, met meester Henk er nogal ontredderd tussen.

Daarna sneeuw, regen, en enorm wennen aan het rijden over bergwegen met zo´n zwaarbeladen auto. Nu zijn we moe en de meisjes en Ilco (die moest rijden van mij) liggen uitgeput van alle emoties te slapen in een erg motelachtig motel. 
Ik geloof dat dit een voetbalinternetcafé is. Overal schermen en biljarttafels en Budweiser. Geen enkel meisje te zien, alleen maar van die Bayern Munchen-types. Wat doe ik hier?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *